Musikalsk sommerleir

Vil du lære å spille et instrument? Vi forbereder nå gamle og nye program med oppstart i august/september

 Barnas sommer 2021.

Aurora Vocalis tilbyr et utvalg ulike musikkleksjoner, en til en eller i grupper, vanligvis i løpet av skoleåret. Men denne sommeren 2021, samarbeider vi med BISS Gausel om å arrangere vår første sommerleir!

Hvis du har et barn mellom 6-16 år som ønsker å lære å synge og spille et musikkinstrument, eller som synger og spiller allerede, er du velkommen til å søke om plass i juli.

Vi er heldige som er sponset av BISS Gausel og BISS Foundation som stiller med fasiliteter og utstyr vederlagsfritt, òg vi er fullfinansiert av Stavanger kommune som en del av deres prosjekt "Barnas Sommer" for å sørge for morsomme GRATIS feriealternativer i disse tider hvor reiserestriksjoner oppfordrer til hjemmeferier i stedet. Vår lokale Rema 1000Storaberget sponser oss også velvillig med frukten til mellommåltider de to første ukene, Kiwi Åsen den siste uken, og Greenpeas har levert nydelig take away til veldig reduserte priser. Vår lokale 4Sound butikk har sponset oss med noe gratis musikkutstyr og gode rabatter på resten av instrumentene og utstyret vi har måttet investere i.

En stor takk for deres bidrag til vårt nærmiljø og for å gjøre musikk tilgjengelig for alle!

https://www.biss.no/ 
https://www.stavanger.kommune.no/kultur-og-fritid/barnas-sommer/
https://www.greenpeas.no/ 
https://www.4sound.no/stavanger 

Vil du være med å bidra? Ta kontakt: sommerleir@auroravocalis.net

Hva skjer?

Det vil være hovedfokus på sang og musikkundervisning/aktiviteter i grupper, både musikkteori, utøvende og opptreden. Vi oppfordrer deltakere til å ta med egne instrumenter, både for variasjon når vi skal spille sammen i ensembler, men og av hensyn til smittevern. Vi har blant annet noen ukuleler, gitarer og fioliner tilgjengelig. Det er ingen forutsetning at du har eller kan spille et instrument for å delta! Undervisningen gis noe på norsk og noe på engelsk. 

For at dagene skal bli varierte, vil det bli tid til frilek, fysisk aktivitet og enkle hobbyaktiviteter. Gjennom samarbeid og sosial samhandling vil deltakerne kunne utvikle språklige ferdigheter i norsk og engelsk. 

Det vil være lærere med ulik faglig kompetanse, som gjør at innholdet blir variert i løpet av hver uke, og fra uke til uke. Deltakernes forutsetninger vil også være med å påvirke noe av innholdet. Vi jobber fortsatt med detaljene, så endringer kan skje.

Når: Uke 27-30 (5.-30. juli)
Tid: Mandag til fredag, 08.00-16.00
Hvem: Barn og unge i alderen 6-16 år
6-9 år (1.- 4. kl.) i en gruppe.
10-16 år (5.-10. kl.) i en gruppe.
Begrenset antall i hver gruppe. 
Hvor: BISS Gausel, Gauselbakken 107, Stavanger

Ensemble

Ulike ensembler avhengig av hvilke instrumenter elevene har med. Blåsere, strykere, perkusjon osv.

Korsang


Piano/keyboard, gitar, fiolin, perkusjon

Gruppeundervisning og ensembler. 

Kontakt oss

Har du spørsmål om sommerleiren eller normal undervisning i løpet av skoleåret?

Skriv: sommerleir@auroravocalis.net

post@auroravocalis.net