Jobbe i Aurora Vocalis?

Vi søker etter nye ansatte og frivillige til vår Musikalske sommerleir

Jobbe med Musikalsk sommerleir?

For mer variasjon i tilbudet under sommerleiren, ønsker vi flere ansatte. Spesielt noen med erfaring innen sang og kor, gitar, ukulele og perkusjon/rytmetrening. Fagutdanning og erfaring fra gruppeundervisning med barn er en fordel, men ikke et krav. 

Lønn etter avtale.

Periode

Sommerleiren varer fra 5.-30. juli, men vi ser etter personer som kan bidra med alt fra én eller flere kurstimer i løpet av perioden, til fulltid. Turnus og kursplan blir satt etter kursholderenes tilgjengelighet. Blir kurset populært er det mulighet for forlengelse og fast kontrakt for undervisning i skoleåret.

Bli med på dugnad for Barnas sommer?

Selv om vi får støtte fra BISS Gausel og Stavanger kommune, er budsjettet begrenset da vi ønsker å fokusere på barna og må investere i nye/flere instrumenter og nytt hobby- og lekeutstyr. 

Ekstrahjelp

Vi har også flere arbeidsområder enn normalt med ansvar for matservering, vasking og tilsyn i friminutter. Derfor hadde vi satt veldig stor pris på om frivillige kunne hjulpet til med noen av oppgavene for å avlaste kursholderene våre.

Andre bidrag

For å skape variasjon i dagen er det også mulighet å komme for å ha en demonstrasjon, kurs, tale, fremføring osv. Innholdet kan være alt mulig som er relevant for barna, ikke bare innen musikk.

Interessert?

Ta kontakt og oppgi perioden du er tilgjengelig for å arbeide,
instrument/erfaring og skisser ideer for kursinnhold du kan bidra med.

Skriv: sommerleir@auroravocalis.net